საკვების შემადგენლობა და კალორიულობა

ამერიკის სოფლის მეურნეობის სამინისტროს მონაცემები

ჩემი მენიუ: 0

ჩემი მენიუ

დასახელება რაოდენობა კალორია ცილა ნახშირწყალი შაქარი უჯრედისი ცხიმები ჯამურად ნაჯერი ცხიმები მონოუჯერი ცხიმები პოლიუჯერი ცხიმები ქოლესტერინი რეტინოლი ვიტამინი A (RAE) ალფა კაროტინი ბეტა კაროტინი ბეტა-კრიპტოქსანტინი ლიცოპენი ლუთეინ ზეაქსანტინი თიამინი B1 რიბოფლავინი B2 ნიკოტინმჟავა B3 ვიტამინი B6 ფოლის მჟავა B9 ფოლის საკვები ფოლი (DFE) ფოლი ჯამში ქოლინი ჯამში B4 ვიტამინი B12 ვიტამინი B12 დამატ. ვიტამინი C ვიტამინი D D2 D3 ვიტამინი E α ტოკოფერ. ვიტამინი E დამატებული ვიტამინი K ფილოქინონი კალციუმი ფოსფორი მაგნიუმი რკინა თუთია სპილენძი სელენიუმი კალიუმი ნატრიუმი კოფეინი თეობრომინი სპირტი
გრამი კკალ (გ) (გ) (გ) (გ) (გ) (გ) (გ) (გ) (მგ) (მკგ) (მკგ) (მკგ) (მკგ) (მკგ) (მკგ) (მკგ) (მგ) (მგ) (მგ) (მგ) (მკგ) (მკგ) (მკგ) (მკგ) (მგ) (მკგ) (მკგ) (მგ) (მკგ) (მგ) (მგ) (მკგ) (მგ) (მგ) (მგ) (მგ) (მგ) (მგ) (მკგ) (მგ) (მგ) (მგ) (მგ) (გ)